Gezinsdag Informatie - Recreanten Vereniging Manege Soethout

Ga naar de inhoud

Gezinsdag Informatie

Gezinsdag

RVMS Rally

WAT?
Recreanten Vereniging Manege Soethout organiseert een gezinsdag waarbij ruiters en gezinsleden/bekenden een uitdagende rit door het bos hebben en de overige teamleden worden uitgedaagd met allerlei opdrachten in het kader van een familiquiz.

WANNEER?
Op zondag 20 september 2020


WAAR?
Er is een rit uitgezet met als startpunt Manege Soethout en heeft een lengte van ongeveer 25 kilometer. De duur van de rit is 3 á 4 uur. Aan de hand van een routebeschrijving wordt u via de mooiste plekken naar een gelegenheid gebracht waar u halverwege een lunch kunt gebruiken en waar de paarden en u even kunnen rusten. Na terugkomst kunt u gebruik maken van een heerlijke barbecue op het terras bij de manege.

Voor de barbecue wordt de uitleg over de rit gegeven en zal tevens de prijsuitreiking plaatsvinden.

Er wordt ook een prijs uitgereikt voor de mooiste aanspanning en de mooiste equipe.

VOOR WIE?
Het team bestaat uit 2 ruiters, een teamcaptain en teamleden.
Aanmelden is mogelijk voor ruiters en aanspanningen tot 22 september 2019. De minimale leeftijd voor deelnemers is 12 jaar. Zij mogen onder begeleiding van een volwassene (vanaf 18 jaar) meerijden. Equipe bestaande uit twee ruiters van 16 jaar is wel  toegestaan. Anders in overleg met bestuur. Aanmelden kan via het inschrijfformulier hieronder.

Ruiters dienen zich per equipe van twee personen aan te melden. Aanspanningen kunnen zich per wagen aanmelden.
Na betaling ontvangt u een bevestiging en het reglement. Uw startnummer wordt enkele dagen voor aanvang bekend gemaakt (middels  e-mail).
De eerste deelnemers vertrekken om 10.00 uur. Aan de uitslag zijn prijzen verbonden. Zodra de laatste deelnemers gefinished zijn (om 16.30 uur sluit de finish) zullen de gegevens worden verwerkt in het secretariaat en zal z.s.m. de uitleg van de rit en de prijsuitreiking plaats vinden. Na de prijsuitreiking zal de barbecue (niet verplicht) aanvangen.

KOSTEN

RVMS leden betalen € 20,00 per equipe. Niet-leden betalen € 25,00 per equipe. De kosten per aanspanning zijn € 25,00. Op de lunchlocatie is tegen betaling een eenvoudige lunch verkrijgbaar.  Equipes / aanspanningen waarvan één van de twee lid is betalen € 22,50.

Het is mogelijk om een paard of pony te huren bij Manege Soethout, u kunt hiervoor contact opnemen met Albert Soethout tel 0499-575593. Er is een beperkt aantal voor deze dag beschikbaar. Indien een privé paard of pony wordt geleend van een pensionklant van Manege Soethout dan wordt dezelfde huurprijs in rekening gebracht als het huren van een manegepaard of pony. De kosten van het huren van een paard/pony tijdens de Rally bedraagt € 50,00 voor de hele dag.
Leden hebben voorrang op niet- leden voor het huren van een paard/pony. Na 15 april, vervalt deze voorrang en geldt wie het eerst komt.

De kosten voor deelname aan de barbecue zijn € 13,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar € 6,75. Het totaalbedrag dient te worden overgemaakt  op onze Rabobank rekening  NL21RABO0129247715 t.n.v. Recreanten Vereniging Manege Soethout o.v.v. naam equipe/aanspanning + aanmelding Rally 2019.


DEELNAME

De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele schade. Deelname aan het evenement geschiedt geheel op eigen verantwoordelijkheid en is dus geheel voor rekening en risico van de deelnemers. De vereniging aanvaardt dan ook geen enkele verantwoordelijkheid voor schade aan lijf en goed. U dient zelf zorg te dragen voor een goede (WA)verzekering.
Per equipe of aanspanning is minimaal een mobiele telefoon waarvan het nummer bekend is bij de organisatie zeer gewenst i.v.m. veiligheid.

Evenals er bij de equipes een cap verplicht is, zijn er ook bij de aanspanningen voorschriften waaraan voldaan dient te worden: de menner hoort een schootkleed aan te hebben, een correct hoofddeksel op, handschoenen aan en de zweep dient in de hand gehouden te worden.

WIJZIGINGEN, ANNULEREN EVENEMENT

De RVMS heeft het recht om het evenement te annuleren, te onderbreken en/of te wijzigen in geval van bijvoorbeeld onverantwoorde terreinomstandigheden, natuurinvloeden of welke overmacht situatie dan ook.

UITSLUITING EVENEMENT

De RVMS behoudt zich het recht voor om een deelnemer uit te sluiten van verdere deelname. Dit onder meer uit veiligheidsoverwegingen of omdat het niet past in de aard van de activiteiten.

Wij hopen van harte u te mogen begroeten op 22 september in Oirschot.
Aarzel niet om verdere informatie op te vragen bij het bestuur van Recreanten Vereniging Manege Soethout, email info@rvms.nl.

                 

U vindt ons ook op facebook en Instagram!
Terug naar de inhoud